Elektronikus pályázat benyújtása - technikai problémák [2015-11-16]

A pályázat beadása során felmerülhetnek esetleges technikai akadályok, melyek megoldásával kapcsolatban az alábbiakban olvashat. (Kreatív Európa Iroda)


A pályázat beadása „hálózati hiba” miatt sikertelen

Amennyiben az elektronikus űrlap beadása során találkozik ezzel a problémával, segítségként olvassa el az alábbi dokumentumot:
Hálózati hiba az elektronikus űrlap benyújtása során

A beadás sikeres, de a regisztrációs szám nem jelenik meg az űrlapon

Amennyiben üzenetet kap arról, hogy az Ügynökség sikeresen megkapta az Ön elektronikus űrlapját, de a regisztrációs számot nem tartalmazza a pályázat, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Helpdek munkatársaival.

Az Adobe biztonsági beállítása

Előfordulhat, hogy a "fokozott biztonsági beállítások" következtében nem sikerül beadnunk pályázatunk. Ennek elkerülése végett kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót:
Adobe Reader biztonsági beállítás

Macintosh használóknak

Amennyiben a számítógépe alapértelmezett megjelenítője a Mac Preview, és nem az Adobe Reader, hibát tapasztalhat, mikor megpróbálja megnyitni az Ön által létrehozott és elmentett elektronikus űrlapot. Ebben az esetben az alábbi dokumentumban leírtak szerint cselekedjen:
Mac preview

Non profit szervezet for profit szervezetként jelenik meg

Előfordulhat, hogy az elektronikus űrlapon a projektben résztvevő szervezetek nem nonprofit szervezetként jelennek meg. Amennyiben találkozik ezzel a problémával, a következő lépéseket teheti:
Non profit – For profit

Támogatóink: