Rólunk

Tevékenységünk

Irodánk fő feladata az Európai Unió Kreatív Európa programjának magyarországi koordinációja és népszerűsítése valamint a program pályázataihoz kapcsolódó tanácsadás.

Hétköznapokon 9.30 és 17:30 óra között állunk a pályázók és az érdeklődők rendelkezésére. Előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a pályázatokkal, a pályázás menetével, vagy egy konkrét projekttel kapcsolatban.

Rendszeresen tartunk előadásokat, információs napokat a Kreatív Európa Programról. Várjuk mindazon önkormányzatok, információs irodák, kulturális szervezetek jelentkezését, amelyek szükségesnek és hasznosnak tartják, hogy régiójukban minél több kulturális intézmény, múzeum, könyvtár, civil szervezet vezetői és munkatársai kapjanak tájékoztatást az Európai Unió Kreatív Európa Programjának szerkezetéről, szabályairól, pályázati lehetőségeiről. Az előadásokat írásos (telefon vagy e-mail) felkérés alapján, előre egyeztetett időpontban tartjuk meg, alapszolgáltatásként térítésmentesen.

Ezen felül irodánk rendszeresen szervez helyi, regionális vagy nemzetközi, kulturális témájú eseményeket.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeinken .

Hírlevél

Hetente küldjük ingyenes elektronikus hírlevelünket, amelyben kulturális hírekről és eseményekről, pályázati lehetőségekről, aktuális partnerkeresésekről, ösztöndíjakról, konferenciákról, képzésekről és állásajánlatokról is beszámolunk. Cikkeink több szempont szerint kereshetőek hírkeresőnkben .

Hírlevelünk részeit vagy egészét más internetes hírforrások is rendszeresen átveszik.

Hírlevelünkre a kulturális szervezetek és magánszemélyek egyaránt díjtalanul regisztrálhatnak. Kérjük, mindenképp fogadják el az adatkezelési útmutatót a Regisztrálok gomb alatti jelölő négyzet bepipálásával.

Támogatóink: