Művészeti és tudományos mesterképzési modulok - pályázat [2017-07-12]

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság kísérleti jelleggel innovatív, a művészeteket és az információs és kommunikációs technológiákat ötvöző interdiszciplináris modulok tervezésére mesterképzésekhez. (Kreatív Európa Iroda)


Az Európai Bizottság kísérleti jelleggel pályázatot hirdet olyan innovatív, interdiszciplináris modulok tervezésére mesterképzésekhez, amelyek a művészeteket és az információs és kommunikációs technológiákat ötvözik. A támogatásra a pályázat koordinátoraként felsőoktatási intézmények pályázhatnak. A támogatott tevékenységeknek 2020. július 31-ig kell megvalósulniuk. A Bizottság legfeljebb négy pályázatot támogat pályázatonként legfeljebb 500 ezer euróval. A támogatásra szánt keretösszeg 1,5 millió euró. A pályázattal kapcsolatos kérdéseket 2017. szeptember 30-ig lehet feltenni.

Pályázati határidő: 2017. október 10.

Bővebb információ:

European Commission Directorate-General for Communications Networks, Content & Technology Directorate I – Unit I3- Audiovisual Industry and Media Support Programmes ; Office: BU25 05/130, 1049 Brussels, Belgium
E: CNECT-I3@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-proposals-modules-master-degrees-arts-and-science

Támogatóink: