Közvetlen uniós programok önerő támogatása 2023 [2023-06-02]

Pályázatot hirdet Magyarország Kormánya a közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek önerőköltségének hazai forrásból történő támogatására. (Kreatív Európa Iroda)


Magyarország Kormánya pályázatot hirdet a 2023. évben a közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek önerőköltségének hazai forrásból történő támogatására. A támogatás célja a 2014–2020 programozási időszakra már benyújtott, de még el nem bírált és a 2021–2027 programozási időszakra benyújtott és benyújtandó pályázatok önerőköltségéhez való hozzájárulás.

A felhívás egyebek mellett a Kreatív Európa program keretében megvalósuló pályázatokra vonatkozik. Minden pályázó összesen egy egyedi kérelmet nyújthat be. Az igényelhető támogatás összege legalább 10 millió, de legfeljebb 500 millió forint. A támogatás összege nem haladhatja meg a pályázatban kérelmezett önerő 50%-át.

Támogatási igény benyújtására a rendelkezésre álló keret erejéig van lehetőség. A kérelmek elbírálása folyamatosan történik.

A pályázat lebonyolítója a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., minden részletes információ a pályázat oldalán, ide kattintva érhető el.

Bővebb információ:

Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.;
E: lebonyolitoEU@szechenyiprogramiroda.hu
I: https://www.palyazat.gov.hu/kzvetlen-unis-programok-ner-tmogatsa-2023#

Támogatóink: