Culture Helps - Egyéni pályázatok a mentális egészség támogatására [2024-06-28]

© Insha Osvita

Az Insha Osvita és a zusa ötödik alkalommal hirdet pályázatot a Culture Helps program keretében Egyéni pályázatok a mentális egészség támogatására címmel.


Meghirdeti a Culture Helps program ötödik Individual grants for mental health support (Egyéni pályázatok a mentális egészség támogatására) című pályázatát az ukrán Insha Osvita és a német zusa szervezet. A Culture Helps keretében hét egyéni pályázatot hirdetnek meg, ez a felhívás az ötödik.
A támogatásra olyan 18 éven felüli kulturális menedzserek, művészek és aktivisták pályázhatnak, akik Ukrajnában vagy a Kreatív Európa program országainak valamelyikében élő, kitelepített személyekkel, főként családokkal és gyermekekkel dolgoznak az új közösségekbe történő beilleszkedésen a kultúra segítségével.
A felhívás keretében nagyjából 20 egyéni pályázót támogatnak. Az elnyerhető támogatás összege legalább 200, de legfeljebb 1000 euró.
A pályázatról 2024. július 9-én 15:00 (CEST) online tájékoztatót tartanak. A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni. A regisztráció után Zoom-linket küldenek az online tájékoztatóhoz a megadott e-mail címre.
A pályázatra szánt keretösszeg: 30 000 euró.

Pályázati határidő: 2024. július 31. 22:59 (CEST)

Bővebb információ:


I: https://insha-osvita.org/en/culture-helps-kultura-dopomahaie-indyvidualni-hranty-na-pidtrymku-psykhichnoho-zdorov-ia-do-1000-ievro-5/

Támogatóink: