Workshopot szervez Franciaországban a NEMO [2024-07-01]

© NEMO

Kétnapos workshopot szervez a NEMO 2024 októberében Párizsban a múzeumok ökológiai átmenetének aspektusairól, a fenntarthatóságról és a klímaváltozásról.


A Network of European Museum Organisations (Európai Múzeumi Szervezetek Hálózata, NEMO) 2024. október 14-én és 15-én workshopot szervez Párizsban Museums and sustainable transition (Múzeumok és fenntartható átmenet) címmel. A kétnapos franciaországi workshop első napján a múzeumok ökológiai átmenetének aspektusairól, a fenntarthatóságról és a klímaváltozásról lesz szó, a második napon a résztvevők meglátogathatják a Louvre liévini megőrzési központját, valamint a lensi Louve-Lens művészeti múzeumot, hogy megismerjék a működésüket.

A NEMO tagszervezeteihez kapcsolódó hat személy számára ingyenes részvételt, valamint 600 eurós ösztöndíjat biztosítanak.

Jelentkezési határidő: 2024. július 5.

Bővebb információ:

NEMO;
E: office@ne-mo.org
I: https://www.ne-mo.org/news-events/article/call-for-applications-nemo-training-at-the-louvre-on-sustainable-transition?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3rk1Fv-RxLJ8WmZam1VR6kTW5ZZNVgcqt2HXrk1BJRdWShX8q7TjSDCG8_aem_KNyEG7u2VcmMITdoleSGNg

Támogatóink: