Kulturális szervezeteknek tart pályázati tájékoztatót a Kreatív Európa Iroda [2023-10-31]

© Kreatív Európa Iroda

Online infónapot tart 2023. november 16-án a Kreatív Európa Iroda a Kultúra ág 2024-es pályázati felhívásairól. (Kreatív Európa Iroda)


Irodánk munkatársai a november 16-án, 10 órakor kezdődő Zoom platformon tartott online információs napon bemutatják a Kultúra ág pályázati területeit közelmúltban megnyílt felhívásait, ismertetik a pályázás feltételeit, a szükséges dokumentumokat, valamint hasznos információkat nyújtanak a költségvetés összeállításához.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni legkésőbb 2023. november 13-án 23:59 óráig.

A Zoom férőhelyek száma korlátozott, ami 100 jelentkező részvételét teszi lehetővé, így érdemes minél előbb regisztrálni.

Megkérünk minden kedves regisztrálót, ahol egy szervezettől többen is jelentkeznének, hogy vagy csak egy ember vegyen részt az információs napon, vagy ha lehetőségük engedi, akkor egy helyről jelentkezzenek be, ezzel biztosítva a lehetőséget minél több résztvevőnek.

Az eseményt a Zoom alkalmazáson keresztül tartjuk, amelyhez a linket e-mailben osztjuk meg a regisztrálókkal az esemény előtti napokban. Kérjük, hogy amennyiben nem érkezett meg a linket tartalmazó e-mail először ellenőrizzék a Spam mappát.

Az infónap menetrendje a következő:
10:00-11:00 A kultúra ág egyes területeinek bemutatása (COOP, PLAT, CME)
11:00-11:10 Kérdezz felelek
11:10-12:10 A pályázati felület és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok bemutatása
12:10-12:20 Kérdezz felelek

Az Európai együttműködési projektek (COOP) felhívásról magyar nyelvű összefoglalónk ide kattintva
olvasható.

Az Európai platformok a feltörekvő művészek támogatására (PLAT) terület felhívásról magyar nyelvű összefoglalónk ide kattintva
olvasható.

A Culture Moves Europe (CME) felhívásról magyar nyelvű összefoglalónk ide kattintva
olvasható.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda; - Németh Gábor
E: info@kreativeuropa.hu
I: https://fb.me/e/151PtRd#CMEF