Európai Zenei Fórum Budapesten [2023-03-06]

© LIGET Budapest Palkó György

11. alkalommal rendezik meg 2023 nyarán az Európai Zenei Fórumot. A nagyszabású találkozónak a Magyar Zene Háza ad otthont. (Pályázatfigyelő)


2023. június 8. és 11. között a Budapesti Magyar Zene Háza ad otthont a 11. alkalommal megrendezendő Európai Zenei Fórumnak. A Sustain Music (Fenntartani a zenét) alcímmel megrendezendő találkozóra zenei szakemberek és művészkedvelők százait várják Európából. A rendezvény résztvevői releváns esettanulmányokat és izgalmas zenei projekteket ismerhetnek meg a témában.

A zene fenntarthatósága nemcsak a COVID-19 járványt követő újjáépülés időszakában, de az ukrajnai háború okozta társadalmi, gazdasági és humanitárius krízis következményei miatt is fontos szempont, hiszen a zene még ezekben a bizonytalan időkben is létfontosságú eleme az európai sokszínűségnek és az igazságos társadalomnak. A találkozót a European Music Council (Európai Zenei Tanács, EMC) szervezi együttműködésben a Magyar Zenei Tanáccsal és a Papagenóval. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

European Music Council (EMC);
I: https://www.emc-imc.org/events/european-forum-on-music-2023/

Támogatóink: