Közös előadássorozatot szerveztünk az ELTE Bölcsészettudományi Karával [2023-05-18]

Mondik Gábor, Irodánk ügyvezető-helyettese az európai együttműködési projektekről adott elő © elte.hu/Rusznák Gábor
Kattintson a képre a galériához!

Irodánk 2023 tavaszán közös előadássorozatot szervezett az ELTE Bölcsészettudományi Karával Kiváló lehetőségek a Kreatív Európa programban címmel. Az előadásokhoz egy workshop is kapcsolódott, ahol a résztvevők saját projektötletük kidolgozásához kaptak segítséget. (Kreatív Európa Iroda)


2023. április 24-ei kezdettel közös előadássorozatot szervezett a Kreatív Európa Iroda és az ELTE Bölcsészettudományi Kara Kiváló lehetőségek a Kreatív Európa programban címmel. A sorozat első előadásán Mondik Gábor, a Kreatív Európa Nonprofit Kft. Kultúra ágának vezetője tartott előadást, Szatucsek Zoltán pedig több európai levéltár és szervezet együttműködéséről beszélt. A második előadáson a Kreatív Európa Nonprofit Kft. MEDIA ágának vezetője, Paszternák Ádám ismertette az európai filmek, sorozatok és videojátékok fejlesztését és forgalmazását.

Az előadássorozathoz egy projektfejlesztő workshop kapcsolódott 2023. május 19-én. A workshopon az egyetem oktatói és PhD-hallgatói kaptak segítséget saját projektötletük kidolgozásához, leendő pályázati anyagaik összeállításához.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Nonprofit Kft., ELTE BTK;
I: https://www.elte.hu/content/kivalo-lehetosegek-a-kreativ-europa-programban.t.28092

Támogatóink: