Bejelentették a Music Moves Europe Díj jelöltjeit [2022-10-13]

Közzétették a Music Moves Europe Díj 2023-as jelöltjeinek névsorát. A 15 feltörekvő művész közül választják majd ki az öt díjazottat, a nagydíjast, valamint a közönség kedvencét. (Kreatív Európa Iroda)


2022. október 12-én nyilvánosságra hozták a Music Moves Europe Díj 2023-as jelöltjeinek listáját. Az elismerésre 15 kiváló, feltörekvő művészt jelöltek. A lista a következő: Amelie Siba (Csehország), CMAT (Írország), eee gee (Dánia), Goldkimono (Hollandia), Hause Plants (Portugália), Jerry Heil (Ukrajna), July Jones (Szlovénia), Kids Return (Franciaország), Koikoi (Szerbia), Monikaze (Litvánia), Oska (Ausztria), Queralt Lahoz (Spanyolország), Sans Soucis (Olaszország), schmyt (Németország), valamint The Haunted Youth (Belgium).

A jelöltek bejelentésével megindult a közönségszavazás is: a közönségdíj 5 ezer euró. A nemzetközi zsűri öt díjazottat és egy nagydíjast fog kijelölni, akik egyenként 10 ezer eurót, a nagydíjas pedig ezen felül egy green touring utalványt is kap. A díjátadó ünnepséget 2023. január 19-én rendezik meg a groningeni (Hollandia) ESNS fesztiválon, erről majd szintén hírt adunk.

Bővebb információ:


I: https://mmeawards.eu/en/news/nominees-for-the-2023-mme-awards-announced/

Támogatóink: