A LIVEMX lett a Music Moves Europe lebonyolítója [2023-06-26]

A LIVEMX konzorcium nyert a 2022 szeptemberében a Music Moves Europe program lebonyolítására kiírt pályázaton. A döntés értelmében a Music Moves Europe program 4,5 millió eurós keretösszegű pályázatait a LIVEMX fogja kiírni és lebonyolítani. (Kreatív Európa Iroda)


Az Európai Bizottság közzétette a 2022 szeptemberében a Music Moves Europe lebonyolítására kiírt pályázat eredményét. A 2023 januári határidejű pályázati kiírás célja az volt, hogy találjanak egy olyan konzorciumot, amely képes az európai zeneipari szervezetek versenyképességének, innovációs törekvéseinek és sokszínűségeinek támogatására, a fenntartható zenei terjesztést előmozdító Music Moves Europe program megvalósítására. A kiírás értelmében a kiválasztott konzorcium hirdeti meg a program pályázatait, és dönt a 4,5 millió eurós keretösszeg szétosztásáról.

A Music Moves Europe program lebonyolítását a LIVEMX konzorcium valósíthatja meg. A konzorcium a következő három évben összesen 90 kedvezményezettet fog támogatni a zenei szektorban olyan pályázatokkal, amelyek a következő három területet fedik le: zenei export; zenei rendezvényhelyszínek; digitális forgalmazás és elkötelezettség.

A konzorcium tagjai:
- INOVA+ -(koordinátor);
- LIVE DMA;
- European Music Exporters Exchange (EMEE).

Bővebb információ:

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/how-to-participate/org-details/999999999/project/101122478/program/43251814/details;
I: Európai Bizottság

Támogatóink: