A közös építészeti kultúra felé - esettanulmányok és podcastok [2023-06-05]

Arhitektuurikool © Liisi Anvelt, 2019

Az Európai Unió Kiadóhivatala kiegészítő anyagokat – esettanulmányokat, eszköztárat és podcastokat – tett közzé A közös építészeti kultúra felé című tanulmányhoz kapcsolódóan. (Kreatív Európa Iroda)


Újabb kiegészítő állományokat tett közzé az Európai Unió Kiadóhivatala a Towards a shared culture of architecture (A közös építészeti kultúra felé) című jelentéshez. A minőségi építészet és lakókörnyezet kultúrájának fejlesztési lehetőségeiről szóló tanulmányt egy 39 szakértőből álló munkacsoport állította össze azzal a céllal, hogy az építészetben dolgozó szakemberek és döntéshozók a magas színvonalú munkát elősegítő releváns ajánlásokhoz jussanak.

Az EU Kiadóhivatala most további forrásokat tett közzé a tanulmány kiegészítésére. Az építészek és döntéshozók munkáját a Kiadóhivatal honlapjáról elérhető esettanulmányok, egy többnyelvű eszköztár és szakértőkkel folytatott podcast-beszélgetések is segítik. Az eszköztár és a Tanács következtetései című dokumentum magyar nyelven is letölthető.

Bővebb információ:

Európai Unió Kiadóhivatala;
I: https://culture.ec.europa.eu/news/new-resources-for-architecture-professionals-and-policy-makers-to-create-high-quality-living-environments

Támogatóink: