Kulturális szakértőket keres a Pro Progressione [2024-05-29]

© Pro Progressione

Nemzetközi szakértői munkacsoportjába keres kutatókat és kulturális szakembereket a Pro Progressione Contested Desires című projektje.


A Pro Progressione kutatók és kulturális szakemberek jelentkezését várja a Contested Desires projekt Constructive Dialogues Ethics Advisory Group (Konstruktív párbeszédek etikai tanácsadó csoportja) szakértői munkacsoportjába. A munkacsoport a 2024 júniusa és 2026 decembere közötti időszakban fog működni. Olyan szakértők jelentkezését várják, akik tapasztalattal rendelkeznek a társadalmi ügyeket feldolgozó művészetek, az örökség és a kultúra, a gyarmati örökség, az identitáskonstrukciók (nemzetiségek, etnikumok, gender, faj), a környezeti és a klímaigazságosság, valamint a rasszizmusellenesség területén. Jelentkezni önéletrajzzal, motivációs levéllel, valamint a releváns egyéb anyagok linkjével lehet. A kiválasztott szakértők munkájukért díjazást kapnak.

Jelentkezési határidő: 2024. június 28.

Bővebb információ:

Pro Progressione ;
E: clymene@d6.eu
I: https://www.facebook.com/100064681329204/posts/pfbid02icMvjiqEVpYRGzb9jPPoALw6k2GzcWVsLCPaCuLKuMhMamM5bLRr1T3V1zp5qJoel/

Támogatóink: