A Beyond Front@: Bridging Periphery projekt félidei értékelése [2024-03-25]

© Közép-Európa Táncszínház

Krakkóban tartották meg 2024 márciusában a Közép-Európa Táncszínház által koordinált Beyond Front@: Bridging Periphery projekt félidei értékelését. (Kreatív Európa Iroda)


2024. március 15-én és 16-án Krakkóban szervezték meg a Beyond Front@: Bridging Periphery projekt félidei értékelését. A lengyelországi rendezvény apropója a Krakowski Teatr Tańca (Krakkói Táncszínház) Teatrise című előadásának premierje volt. A félidei értékelésnek és az előadás bemutatójának a Cricoteka adott otthont.

A Beyond Front@: Bridging Periphery projekt célja a kortárs táncélet megerősítése a közép-európai régióban, valamint a táncművészet szereplőinek összekapcsolása és támogatása. A hároméves projektben hat partnerország vesz részt.

Az Európai Unió Kreatív Európa programjának támogatásával megvalósuló projekt magyarországi koordinátora a Közép-Európa Táncszínház.

Bővebb információ:

Közép-Európa Táncszínház;
I: https://www.facebook.com/beyondfronta.eu/posts/pfbid02vn9ePLfzM3Nb2aQnnzCdDw52vtmXQCuM4HXNb9KfWBHghJMUZ5eG9dpNBNxduk48l , https://cedt.hu/beyond-front/

Támogatóink: