A LINA ösztöndíja térművészeknek [2024-03-22]

© LINA

Feltörekvő térművészek, építészeti szakemberek, gondolkodók és kreatívok számára hirdet ösztöndíjat a LINA. (Kreatív Európa Iroda)


A LINA platform ösztöndíjpályázatot hirdet feltörekvő térművészeknek, építész szakembereknek, gondolkodóknak és kreatívoknak. Az ösztöndíjra olyan radikális ötletekkel, gyakorlati megoldásokkal, elméleti munkákkal és gondolatébresztő gyakorlatokkal lehet pályázni, amelyek témája a környezeti válság. A kiválasztott 25 pályázó meghívást kap a LINA 2024. október 3-án és 4-én megrendezendő szarajevói (Bosznia-Hercegovina) konferenciájára. Az ösztöndíjasok bekerülnek a LINA 2024. november 1. és 2025. május 31. közötti Építészeti Programjába, amelynek keretében több európai esemény részesei is lehetnek.

Pályázati határidő: 2024. május 13.


A LINA a Kreatív Európa program által támogatott Európai platformok egyike, amely összeköti a kiemelkedő kulturális szereplőket az építészet feltörekvő gyakorlóival és gondolkodóival. A platform célja, hogy az építészeti szektort a fenntartható, körkörös és tiszta gyakorlatok felé terelje a meglévő erőfeszítéseket egy egységes LINA Építészeti Programba kapcsolja, és kiemelje az új és feltörekvő hangokat, nemzetközi platformot biztosítva nekik.

Bővebb információ:

LINA;
I: https://lina.community/open-call/?fbclid=IwAR1dRcnoymwKsedugSOOvRRzMS9C0crvp2fWIUbCHFuYojm-JOkKVr431VY

Támogatóink: