A Please ASK! projekt pályázata művészeknek [2024-03-12]

© Pro Progressione

A tudomány, a kutatók és a tudományos módszerek iránt érdeklődő művészeknek hirdet pályázatot a Please ASK! projekt. (Pályázatfigyelő)


A Please ASK! projekt pályázatot hirdet előadóművészeknek egy családoknak szóló, interaktív, helyspecifikus produkcióban való részvételre, amelynek megalkotásában egy evolúcióbiológus is részt vesz. A pályázaton a tudomány, a kutatók és a tudományos módszerek iránt érdeklődő, az előadó-művészetek bármely ágában aktív alkotók részt vehetnek, amennyiben magyarországi lakhellyel, jó angol nyelvtudással és szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A résztvevőknek rendelkezésre kell állniuk a 2024. szeptember 6. és 12. között megrendezendő rezidenciaprogramon.

Pályázati határidő: 2024. április 12.

Az érdeklődők számára 2024. március 27-én 17:00 órai kezdettel online tájékoztatót tartanak. A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.

A Please ASK! projekt a Kreatív Európa program Európai együttműködési projektek pályázatán nyertes projekt, amelynek magyarországi partnere a Pro Progressione és társult partnere a Nők a Tudományban Egyesület.

Bővebb információ:

Pro Progressione ; - Paskuj Panka
E: paskuj.panka@proprogressione.com
I: https://proprogressione.com/en/news/open-call-for-artists-please-ask/?fbclid=IwAR1KqlpZ9vydXdMpHiTbA4V2xlOc0J2jVtxJl5ho6XVPmO12SwYPzsrAaDQ

Támogatóink: