Tudj meg többet a Kreatív Európa program irodalmi projektek számára nyújtott forrásairól az Európai Írótalálkozón! [2023-09-01]

Kattintson a képre a galériához!

A Kreatív Európa program kiadóknak szóló pályázati lehetőségeiről is szó lesz a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál keretében 2023 szeptemberében megrendezendő Európai Írótalálkozón. (Kreatív Európa Iroda)


2023. szeptember 29-én ismét megrendezik az Európai Írótalálkozót a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál keretében. A rendezvény Európai történetek címmel panelbeszélgetésekre várja az érdeklődőket, ahol találkozhatnak a Könyvfesztivál íróvendégeivel. A program holland és visegrádi diskurzusokkal indul, ezt követi az EU Irodalmi Díjasainak kerekasztal-beszélgetése, majd az északi írók kerekasztala. A rendezvényt a német-magyar kerekasztal zárja.

A Kreatív Európa program kiadók számára meghirdetett pályázati lehetőségeiről a 14:00-kor kezdődő kerekasztal-beszélgetésen irodánk ügyvezető-helyettese, Mondik Gábor fog tájékoztatást tartani. A beszélgetésen részt vesznek az Európai Unió Irodalmi díjas írói is.

A résztvevők számára szinkrontolmácsolást biztosítanak. Az esemény együttműködő partnere és támogatója a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete (MKKE), a Federation of European Publishers (Európai Kiadók Szövetsége, FEP) és a Kreatív Európa Iroda. A találkozónak az Európa Pont ad otthont.

Bővebb információ:

Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete (MKKE);
I: https://bookfestival.hu/europai_irotalalkozo