Magyarok Európáért díjat kapott Mondik Gábor, Irodánk ügyvezető-helyettese [2023-05-18]

Kattintson a képre a galériához!

Május hetedikén a Szabadság téren az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete által szervezett Európa-napon Budapesten Magyarok Európáért díjat vehetett át Mondik Gábor, a Kreatív Európa Iroda ügyvezető-helyettese. (Kreatív Európa Iroda)


A díjat olyan személyeknek ítélik oda, akik az Európai Unió megismertetése, alapértékeinek képviselete és terjesztése érdekében hosszú ideje folytatnak kiemelkedő színvonalú munkát.

A díjakat Maksi Mátyás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének megbízott vezetője és Dr. Bóka János, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára adták át.

Bóka János méltatásában kiemelte: „Mondik Gábor a Kreatív Európa Iroda ügyvezető-helyettese, a Kultúra ág vezetője. 15 éve foglalkozik a kultúrához kapcsolódó uniós programok hazai támogatásával. A kultúra iránti elkötelezettségével, kiváló szakértelmével, pozitív hozzáállásával kivívta a többi uniós információs iroda, valamint a szélesebb közönség elismerését. Küldetésének tekinti, hogy felhívja a fiatalabb generációk figyelmét is az európai kultúra sokszínűségére és a nemzetközi együttműködésekben rejlő értékekre, ezért rendszeresen ad elő és tart képzéseket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Werk Akadémia hallgatóinak kulturális menedzsment témakörben. Mindennapi tevékenysége során megoldásorientált, alapos és lelkiismeretes hozzáállásával segít minden pályázat iránt érdeklődőnek, pályázónak, nyertesnek.”

Az idei év másik díjazottja Csitei Tímea, az Europe Direct Veszprém vezetője. Gratulálunk!

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda; - Németh Gábor
E: info@kreativeuropa.hu
T: 06 1 300 7202

Támogatóink: