Tánc & Technológia - MODINA alkotóházi programja [2023-04-24]

Pályázatot hirdet a MODINA projekt a kortárs táncművészetet és a számítógépes technológiát ötvöző projektek létrehozására egy-egy alkotóházi program keretében. (on-the-move)


A MODINA projekt pályázatot hirdet táncművészek és kreatív technológusok párosainak Dance & Technology Residencies (Tánc & Technológia Rezidenciák) címmel a kortárs táncművészetet és a számítógépes technológiát ötvöző projektek létrehozására. A program keretében öt, egyenként nyolchetes alkotóházi programot szerveznek 2023 novembere és 2024 áprilisa között Romániában, Szlovéniában, Észtországban, Németországban és Magyarországon.

A rezidencia nyolchetes idejére az alkotók egyenként 5 ezer eurós díjazást, valamit 3 ezer eurós megvalósítási támogatást kapnak. Pályázni egy négyoldalas projekttervvel, mindkét jelentkező önéletrajzával, valamint a pályázók portfóliójához mutató linkkel lehet. A pályázat iránt érdeklődők számára 2023. május 10-én online tájékoztatót tartanak. (A tájékoztatóra 2023. május 7-ig kell regisztrálni.)


A MODINA egy hároméves, az Európai Unió Kreatív Európa programja által támogatott Európai együttműködési projekt, amelynek magyarországi partnere a Trafó.

Pályázati határidő: 2023. május 24.

Bővebb információ:

MODINA;
I: https://modina.eu/calls/residencies23-24/

Támogatóink: