Már elérhető az Irodánk által szervezett Culture Moves Europe online információs napról készült felvétel [2023-04-06]

2023. április 3-án online információs napot tartott Irodánk a Culture Moves Europe művészek és kulturális szakemberek egyéni és kiscsoportos mobilitását illetve befogadóintézményeket támogató programjáról. (Kreatív Európa Iroda)


Irodánk online információs napot tartott a Culture Moves Europe (CME) az Európai Bizottság új, állandó mobilitási programjáról.

Az esemény újdonságát az szolgáltatta, hogy a jövőbeli pályázók és érdeklődők először ismerhették meg részleteiben a befogadó intézmények számára frissen kiírt pályázatot.

Az információs napon Szlendak Malgorzata az Európai Bizottság képviseletében a program általános keretrendszeréről beszélt. Majd a program lebonyolításával megbízott Brüsszeli Goethe Intézet csapatából George Parry-Jones számolt be a CME Egyéni mobilitási akciójáról, ezt követően pedig Antigone Vatylioti, a CME Befogadóintézményeknek szóló akciójáról adott elő.
Az eseményre meghívtunk továbbá egy már nyertes magyar művészt is. Maria Raunio, festőművész és művészettörténet tanár a pályázással kapcsolatos tapasztalatairól számolt be.

Az esemény a nemzetközi előadók miatt angolul és magyarul szinkrontolmácsok segítségével online Zoomon keresztül került megrendezésre.

Aki lemaradt volna az élő közvetítésről, ide kattintva visszanézheti a felvételt.

Arra szeretnénk megkérni a résztvevőket, hogy segítsék munkánkat a következő kérdőív kitöltésével, amely nem tart tovább egy percnél.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda; - Németh Gábor
I: kultura.kreativeuropa.hu

Támogatóink: