Creativity 4 Fenntarthatósági Fórum volt Ljubljanában [2022-10-26]

Forrás: Motovila

2022 szeptemberében a Motovila Creativity 4 Fenntarthatósági Fórum címmel rendezett találkozót kulturális menedzsereknek, szakértőknek, művészeknek és művészeti, kulturális szervezeteknek. A fórumról készült jelentés most Adapt, We Must címmel jelent meg. (Kreatív Európa Iroda)


A Motovila 2022. szeptember 28-án találkozót szervezett Ljubljanában Creativity 4 Fenntarthatósági Fórum címmel. A szlovéniai fórumon kulturális menedzserek, szakértők, művészek, valamint művészeti és kulturális szervezetek munkatársai vettek részt.

A találkozó legfontosabb megállapításairól a Motovila jelentést készített Adapt, We Must (Alkalmazkodnunk kell) címmel. A dokumentumban ismerteti, hogy mit tehetünk a klímaváltozás kapcsán a saját kulturális intézményünkben, üzeneteket fogalmaz meg a döntéshozók és a támogatók számára, és ötleteket tesz közzé arról, hogy mit tehetünk azért, hogy munkánk még inkább fenntarthatóbb legyen. Az angol nyelvű jelentés teljes szövege letölthető a Motovila honlapjáról, a 2022. szeptemberi fórum pedig teljes terjedelmében megtekinthető a Youtube-on.

Bővebb információ:

Motovila;
I: https://motovila.si/en/adapt-we-must-key-points-creativity-4-sustainability-forum-2022/ , , https://www.youtube.com/watch?v=dQhthFNbSQQ&t=2s

Támogatóink: