Zenei városok európai csereprogram szakembereknek [2022-10-25]

Hathetes virtuális csereprogramot szerveznek Music Cities European Exchange címmel 2023 elején angolul beszélő szakembereknek. (Kreatív Európa Iroda)


2023. január 9-i kezdettel virtuális csereprogramot szerveznek Music Cities European Exchange (Zenei városok európai csereprogram) címmel. A hathetes programra az Európai Unió tagállamainak angolul beszélő szakemberei jelentkezhetnek a következő ágazatokból: zenei ágazat, turizmus, kormányzás, rendezvény- és fesztiválszervezés, rendezvényhelyszínek, fenntarthatóság, ingatlan, oktatás, illetve minden olyan ágazat, amelyre hatással van a zenei ökoszisztémák fejlődése. A jelentkezés feltétele továbbá a legalább kétéves szakmai tapasztalat, és a saját város vagy település zenei ökoszisztémájának fejlesztése iránti igazolt elkötelezettség.

A csereprogramba tagállamonként két-két jelentkező, összesen 54 érdeklődő kerülhet be. A résztvevők a következő területekről szerezhetnek releváns ismereteket: zenei városok, zenei turizmus, éjszakai gazdaság, a zene és az ENSZ fenntartható fejlődési céljai, a zene társadalmi–gazdasági hatásai, a zenei városi politika. A program teljes egészében online valósul meg, és 2023. február 20-ig tart.

A Music Cities European Exchange programot a Music Moves Europe és az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatja.

Jelentkezési határidő: 2022. november 28.

Bővebb információ:

- Vishruti
E: vishruti@sounddiplomacy.com
I: https://www.musiccitiesevents.com/mcee?utm_campaign=later-linkinbio-musiccitiesevents&utm_content=later-30403991&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio , https://www.musiccitiesevents.com/_files/ugd/214dbc_2afed575523d492b9220cf0e60823368.pdf