Találkozzunk személyesen is a 2022-es WOMEX-en [2022-10-18]

A Kreatív Európa Iroda is képviselteti magát az idén Lisszabonban tartott világzenei expón. (Kreatív Európa Iroda)


Idén Lisszabon ad otthont az október 19. és 23. között megrendezésre kerülő, a nemzetközi zeneipar egyik legnagyobb eseményének, a WOMEX-nek.


Irodánkat Mondik Gábor ügyvezető-helyettes, a Kultúra alprogram vezetője képviseli, aki portugál, horvát, dán, olasz, finn, szlovén és lengyel kollégáival részt vesz egy sor a nagyközönségnek szánt programban. Velük a Kreatív Európa Program dupla standján is találkozhattok (135. és 136. számú standok), ahol a Kreatív Európa Programról kaphattok tájékoztatást és személyesen kérhettek tanácsokat az elérhető támogatási lehetőségekről, a partnerkeresésről, illetve a pályázással kapcsolatos tippekkel és trükkökkel is gazdagodhattok.A személyes találkozás felvezetéseként 2022. október 6-án már online formában is találkozhattatok velünk, amikor részt vettünk az európai kapcsolatépítésre szánt virtualWomex szekcióban. Itt a zenei szektor különböző szervezetei képviseltették magukat azzal a céllal, hogy bemutatkozzanak és megosszák jövőbeli projektötleteiket. Magyar részről a Hagyományok Háza képviseletében Salgó Viktória adott elő.


A 2022-es WOMEX keretében a következő eseményeken találkozhattok majd velünk:
- Fogadás és networking október 21. 12:30 GMT
- Gender Diversity And Women In Music: What Is Still Missing? október 21-22. között 11:30 - 12:15 GMT (külön regisztráció szükséges)
- Music In Sync: where the music and audiovisual sectors Intertwine október 22. 11:45 - 12:45 GMTA WOMEX 2022 részletes programjáért kattintsatok ide.

Bővebb információ:


I: https://www.womex.com/about/womex