Utcakép Fejlesztési Program és Utcakép Fejlesztés Újra [2022-10-18]

Pályázatot hirdet a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. Utcakép Fejlesztési Program és Utcakép Fejlesztés Újra címmel veszprémi kulturális és turisztikai szolgáltatások bővítésére, közösségi helyek és terek kialakítására. (Kreatív Európa Iroda)


A Veszprém–Balaton 2023 Zrt. pályázatot hirdet Utcakép Fejlesztési Program és Utcakép Fejlesztés Újra címmel Veszprém belvárosában a kulturális és turisztikai szolgáltatások bővítésére, közösségi helyek és terek kialakítására.

Az Utcakép Fejlesztési Program célja Veszprém történelmi belvárosában olyan kulturális és turisztikai szolgáltatások bővítése, olyan közösségi terek kialakítása, amelyek hosszú távra teremtik meg a közösségi élet, az elérhető kultúrafogyasztás alapjait. A pályázat keretében várhatóan négy–hat projekt megvalósulását támogatják. A támogatásra szánt keretösszeg 300 millió forint. Pályázati határidő: 2022. október 31.

Az Utcakép Fejlesztés Újra című program célja a Veszprém történelmi belvárosában már legalább egy éve működő vendéglátó és turisztikai helyszínek felkészítése a 2023-as programévre. A pályázat keretében várhatóan legfeljebb tíz projektet támogatnak. A támogatásra szánt keretösszeg 138 millió forint. Pályázati határidő: 2022. november 15.

Bővebb információ:

Veszprém–Balaton 2023 Zrt.; - Madarász Ágnes
E: agnes.madarasz@veszprembalaton2023.hu
I: https://veszprembalaton2023.hu/palyazat/utcakep-fejlesztesi-program