Európai Hírmédia Fórum: innovációk [2022-10-17]

Idén harmadik alkalommal rendezik meg 2022 novemberében az Európai Hírmédia Fórumot, amelynek fő témája az innováció lesz. (Pályázatfigyelő)


2022. november 10-én rendezik meg harmadik alkalommal az Európai Hírmédia Fórumot Brüsszelben. A találkozó a sajtó, a televízió, az újságírás, az online média képviselőinek és más, a hírmédia ágazatban dolgozó szakértőknek nyújt lehetőséget, hogy megvitassák a szektor innovációit.


A fórum programja:

9:00–10:30
Újdonságok a mindennapi gyakorlat és a szerkesztői függetlenség terén: panelbeszélgetés többek között Bertrand Mossiat (Journalism Trust Initiative) és Olle Zachrison (Swedish Radio) részvételével.

11:00–12:12
A média életképessége a reflektorfényben: Gianni Barlassina (Il Post) és Pavica Knezović (Svijet Kulture) előadása.

13:45–15:30
Valóságellenőrzés – alkalmazkodás a közönség szokásaihoz és elvárásaihoz: beszélgetés Yasmina Al-Gannabi (Deutsche Welle), Sofie Hvitved (Copenhagen Institute for Futures Studies) és Meenal Thakur (Solutions Journalism) részvételével.

16:10–17:30
Együttműködés a jobb eredmények érdekében az egész ágazatban: panelbeszélgetés egyebek mellett Sarah Geeroms (Future Media Hubs) és Lukáą ©mol (Czech Publisher Exchange) részvételével.

17:30-tól
Hálózatépítő esemény.

A belgiumi rendezvény hibrid esemény lesz, online is követhetik az érdeklődők. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
I: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/events/european-news-media-forum-innovations-news-media-sector

Kapcsolódó dokumentumok:

  • European_News_Media_Forum_Agenda (383 kB)