UNESCO-felmérés a civil szervezetek tapasztalatairól [2022-10-17]

Forrás: ANTONI SHKRABA production Pexels

Felmérést indít az UNESCO a civil szervezetek, a kis- és középvállalkozások, valamint a kulturális szervezetek körében a COVID-19 jelentette kihívásokkal, valamint a kis- és középvállalkozásoknak a kulturális kifejezések sokszínűségének védelmében való részvételének fontosságával kapcsolatban. (Kreatív Európa Iroda)


Az UNESCO felmérést indít A kulturális kifejezések sokszínűségének védelmével és előmozdításával foglalkozó kormányközi bizottság megbízásából a civil szervezetek, a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a kulturális szervezetek körében. A felméréshez a következő témakörökben várják a tapasztalatokat és véleményeket: A COVID-19 jelentette kihívások a kulturális kifejezésmódok sokszínűségével kapcsolatban offline és online egyaránt; valamint A mikro-, a kis és középvállalkozások kulturális és kreatív részvételének fontossága a kulturális kifejezésmódok sokféleségének védelmében és támogatásában.

A felmérés eredményeit a kormányközi bizottság az elkövetkező stratégiai döntéseknél figyelembe fogja venni. A felmérés online érhető el angol és francia nyelven az UNESCO honlapján.

A válaszadás vége: 2022. november 28.

Bővebb információ:

UNESCO;
I: https://en.unesco.org/creativity/news/unesco-launches-open-call-civil-society-written

Támogatóink: