Creative Synergies: EU-s finanszírozási lehetőségek a kulturális és kreatív szektor számára [2022-10-06]

Irodánk 2022 októberében online találkozót szervez az osztrák, a horvát és a szlovén társirodáinkkal együttműködve Creative Synergies: EU-s finanszírozási lehetőségek a kulturális és kreatív szektor számára címmel. (Kreatív Európa Iroda)


2022. október 13-án találkozót szervez az osztrák, a horvát, a szlovén és a magyar Kreatív Európa Iroda az Alpok–Adria Szövetséggel együttműködésben Creative Synergies: EU Funding Opportunities for the Cultural and Creative Sector (Kreatív szinergiák: EU-s finanszírozási lehetőségek a kulturális és kreatív szektor számára) címmel. Az online rendezvény célja, hogy a résztvevők megoszthassák tapasztalataikat, és megismerhessék az Alpok–Adria régióban megvalósult határokon átnyúló együttműködések jó gyakorlatait. A találkozó központi témája az Európai Unió Kreatív Európa és Interreg programja. A résztvevők megismerhetik a 2023-as európai együttműködési projektekre kiírt pályázattal kapcsolatos információkat, valamint a korábbi sikeres pályázók tapasztalatait.A rendezvény programja:


I. rész: 14:00–15:00

- Megnyitó;
- A CulturEU interaktív útmutató bemutatása;
- A Kreatív Európa program általános ismertetése, és a 2023-as együttműködési projekteket támogató felhívás bemutatása;
- Kreatív Európa projektek.

Szünet

II. rész: 15:00–16:00

- Az Alpok–Adria Szövetség ismertetése;
- Az Interreg program és projektbemutató;
- Szekcióbeszélgetések.

A részvétel regisztrációhoz kötött.


A rendezvénnyel kapcsolatos további információk hírlevelünkben, honlapunkon, valamint Instagram és Facebook oldalunkon lesznek elérhetőek.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda;
I: https://www.creativeeurope.at/kultur/veranstaltungen/leser/creative-synergy-eu-funding-opportunities-for-the-cultural-and-creative-sector.html

Támogatóink: