Elérhetőek a Music Moves Europe keretében pályázható források [2022-09-16]

Forrás: Rockstar Photographers

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet konzorciumoknak a Music Moves Europe program célkitűzéseinek megvalósítására. (Kreatív Európa Iroda)


Pályázatot hirdet az Európai Bizottság a Kreatív Európa Program Music Moves Europe alprogramjának megvalósítására. A pályázat keretében egy konzorciumot fognak kiválasztani, aki vállalja a Music Moves Europe forrásainak kezelését a következő tevékenységeken keresztül: pénzügyi támogatási rendszer a források elosztására a zenei szektor képviselői számára; valamint az élőzenei szektor javát szolgáló kapacitásépítő tevékenységet programjának megvalósítása. A nyertes konzorciumnak nyílt pályázatokat kell hirdetniük az európai zenei ágazat számára. A támogatási rendszernek legalább három pályázati felhívásból kell állnia a következő témákban: élő közvetítés; zenei helyszínnel történő együttműködés; a zene exportja. A támogatásra szánt keretösszeg 4,5 millió euró.

Pályázati határidő: 2023. január 12.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
E: eacea-creative-europe-mme@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/crea-cult-2022-mme;callCode=null;freeTextSearchKeyword=Music%20Moves%20Europe;matchWholeText=true;typeCodes=0