Anti-Bullying táncművészeti workshop Ausztriában [2022-05-20]

Az Anti-Bullying Movement Series műhelyfoglalkozást szervez táncosoknak 2022 nyarán Ausztriában az ifjúsági közösségekben megjelenő, bántalmazássá váló viselkedési tendenciákról. (Kreatív Európa Iroda)


Táncosok jelentkezését várja az EU Erasmus+ programja keretében megvalósuló Anti-Bullying Movement Series műhelyfoglalkozása. A projekt célja, hogy a művészet és a kultúra eszközével lépjen fel az alulreprezentált társadalmi csoportokkal szembeni zaklatás ellen. A projekt keretében 2022. június 26. és 30. között rendezik meg Bludenzben (Ausztria) a Cross Cultural Sharing In Dance Focus On Youth (Kultúrák közötti megosztás a táncban a fiatalokra fókuszálva) című workshopot. A képzésre olyn táncosok jelentkezését várják, akik szeretnék hatékonyabban felismerni az ifjúsági közösségekben azokat a viselkedési tendenciákat, amelyek akár bántalmazássá is fajulhatnak, ha valaki nem avatkozik közbe. A résztvevők 600 euro támogatást kapnak többek között szállás- és utazási költségeik fedezésére.

Bővebb információ:


I: https://antibullyingmovementseries.eu/workshops/?fbclid=IwAR3XAL32vYsTaobQF9VNphX-Y6mSe1dtNhv1kDoCl9Wc30gVV-a4Q1zDbQk

Támogatóink: