Online tájékoztató az Európai irodalmi művek forgalma pályázatról [2022-03-21]

Online tájékoztatót tart a Kreatív Európa Iroda Kreatív Európa #LIT címmel az Európai irodalmi művek forgalma 2022-es pályázatáról. (Kreatív Európa Iroda)


2022. április 1-én 10 órai kezdettel online tájékoztatót tartunk, ahol részletesen bemutatjuk a Kreatív Európa - Kultúra ág Európai irodalmi művek forgalma pályázati területét. Ez alkalommal elsősorban a gyakorlati tudnivalókra fókuszálunk: röviden összefoglaljuk a pályázati feltételeket, valamint az érdeklődők megismerhetik a pályázás folyamatát és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat (pályázati űrlap, költségvetés, mellékletek). A tájékoztató során időt biztosítunk a kérdésekre is.

A részvételt tapasztalt és kevésbé tapasztalt pályázóknak egyaránt ajánljuk.

Az eseményt online, a Zoom alkalmazáson keresztül tartjuk, amelyhez a linket e-mailben osztjuk majd meg a regisztrálókkal.
Regisztrálni ide kattintva lehet. A regisztráció határideje 2022. március 31., 17 óra.

A résztvevőknek javasoljuk, hogy előzetesen tájékozódjanak az Európai irodalmi művek forgalma területről a honlapunkon és a Funding & Tender Opportunities Portal felületén.

Javasoljuk továbbá a 2022. február 25-i Pályázzon egyszerűen! 2022 című eseményünkön készült felvétel megtekintését, ahol általános tájékoztatást nyújtottunk a Kreatív Európa pályázati területeiről és a pályázás menetéről. A felvétel ide kattintva érhető el.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda;
E: kultura@kreativeuropa.hu
I: https://forms.gle/Jetjm1Crb7aJrfhj9
T: +3613007202

Támogatóink: