II. EU–LAC webinárium [2022-02-03]

2022 februárjában online webináriumot szervez az EU–LAC Alapítvány és Peru Külügyminisztériuma az EU, Latin-Amerika és a Karib-térség kulturális kapcsolatairól. (Kreatív Európa Iroda)


Az EU-LAC Foundation (EU–LAC Alapítvány) és Peru Külügyminisztériuma 2022. február 17-én és 18-án online párbeszédet kezdeményez az EU, Latin-Amerika és a karibi országok kulturális kapcsolatairól és örökségének ápolásáról. A Cooperation and Policies in the realm of Cultural Heritage, Cultural Routes, and their relevance for the Bi-regional Partnership between the European Union, Latin America and the Caribbean (Együttműködés és politika a kulturális örökség, a kulturális útvonalak területén, valamint ezek jelentősége az Európai Unió, Latin-Amerika és a Karib-térség (LAC) közötti biregionális partnerség szempontjából) címmel megrendezendő webináriumon szó lesz a kulturális örökség népszerűsítésének kihívásairól és lehetőségeiről, valamint a kulturális útvonalak ápolásáról. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

EU-LAC Foundation;
I: https://eulacfoundation.org/en/cooperation-and-policies-realm-cultural-heritage-cultural-routes-and-their-relevance-bi-regional , https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_fui0ppWPRwyRNLPAT__rbw

Támogatóink: