Lendületben a kulturális örökség - online konferencia [2021-11-26]

Az Eurocities online konferenciát szervez az elmúlt 18 hónap eredményeinek áttekintésére Lendületben a kulturális örökség – az európai városok és régiók megoldásainak megosztása címmel. (Kreatív Európa Iroda)


2021. december 8-án online konferenciát szervez az Eurocities a Lendületben a kulturális örökség 18 hónapnyi tapasztalatainak áttekintésére Lendületben a kulturális örökség – az európai városok és régiók megoldásainak megosztása címmel. Az Európai Unió Kreatív Európa programja által támogatott Cultural heritage in action (Lendületben a kulturális örökség) projekt első időszakában nyilvánvalóvá vált, hogy a kulturális örökség kiemelt helyet foglal el a helyi és regionális önkormányzatok stratégiai prioritásai között. A projekt ezidáig három témára összpontosított: a kulturális örökség részvételen alapuló kezelésére, az épített örökség adaptív újrafelhasználására, valamint a kulturális örökséggel kapcsolatos beavatkozások minőségére. A Lendületben a kulturális örökség projekt első fázisa fontos eredményeket ért el a kulturális örökség által vezetett kapacitásépítésben és fejlesztésekben. Ezeket az eredményeket, valamint a jövőbeni lehetőségeket tekinti át az online rendezvény. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

Eurocities;
I: https://hopin.com/events/cultural-heritage-in-action-online-event?fbclid=IwAR18RIvbsaBFnfWEbY39MQILewix7h9XIMHCUkfxlTBkrjarkUG_yK0S09I#top

Támogatóink: