design LAB – gyártásfejlesztési pályázat [2021-06-01]

Pályázatot hirdet gyártóknak és designipari tervezőknek a Magyar Divat & Design Ügynökség design LAB címmel. (Kreatív Európa Iroda)


A Magyar Divat & Design Ügynökség pályázatot hirdet design LAB címmel gyártóknak és designipari tervezőknek. Az inkubációs program célja, hogy összekapcsolja a gyártók professzionalizmusát és a tervezők kreativitását. Pályázni szériagyártásra lehet a következő tevékenységekben: textilszövés; textilkészítés; konfekcionált textiláru gyártása (kivéve: ruházat); szőnyeggyártás; nem szőtt textília és termék gyártása (kivéve: ruházat); műanyag-alapanyag gyártása; egyéb műanyag termék gyártása; öblösüveggyártás; háztartási kerámia gyártása; egyéb beton-, gipsz- és cementtermék gyártása; kőmegmunkálás; villamos világítóeszköz gyártása; irodabútor gyártása; konyhabútorgyártás; egyéb bútor gyártása. Az elnyerhető támogatás összege legalább 5 millió, de legfeljebb 20 millió forint. A támogatásra szánt keretösszeg 100 millió forint.

Benyújtási határidő: 2021. június 13.

Bővebb információ:

Magyar Divat & Design Ügynökség ;
E: designlab@hfda.hu
I: https://hfda.hu/hu/cikkek/palyazati-felhivas-gyartok-es-designipari-tervez-k-szamara?fbclid=IwAR3ZuIb2m4crU00-V5qi8_mMuJA8OVVlPqmiEUBFsB_qnAl-3dRygSW5s-4

Támogatóink: