Az EIT új stratégiája Európa legnagyobb innovációs hálózatának támogatására [2021-05-12]

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet 2021 júniusában online rendezi meg új stratégiájának indító eseményét Az EIT új stratégiája Európa legnagyobb innovációs hálózatának támogatására címmel. (Kreatív Európa Iroda)


New EIT strategy to power Europe's largest innovation network (Az EIT új stratégiája Európa legnagyobb innovációs hálózatának támogatására) címmel rendezi meg 2021. június 14-én az EIT Stratégiai Innovációs Menetrend 2021–2027 indító eseményét a European Institute of Innovation & Technology (Európai Innovációs és Technológiai Intézet, EIT). A rendezvényen felszólal Mariya Gabriel innovációs, kutatási, kulturális, oktatási és ifjúsági biztos is. A találkozónak a portugáliai International Iberian Nanotechnology Laboratory (Nemzetközi Ibériai Nanotechnológiai Kutatóközpont, INL) ad otthont, de online is követhető. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

European Institute of Innovation & Technology (EIT);
I: https://eit.europa.eu/news-events/events/new-eit-strategy-power-europes-largest-innovation-network?pk_campaign=Newsletter-11-05-2021_15-34&pk_kwd=eit.europa.eu/news-events/events/new-eit-strategy-power-europes-largest-innovation-network

Támogatóink: