Kulturális örökség – hatásvizsgálatok újragondolása [2021-04-07]

Kétnapos online konferenciát szervez 2021 áprilisában a SoPHIA platform SoPHIA Az érdekeltek virtuális konferenciája: Kulturális örökség – hatásvizsgálatok újragondolása címmel. (Kreatív Európa Iroda)


SoPHIA Virtual Stakeholders Conference: Cultural Heritage - Rethinking Impact Assessments (SoPHIA Az érdekeltek virtuális konferenciája: Kulturális örökség – hatásvizsgálatok újragondolása) címmel online konferenciát szervez 2021. április 21-én és 22-én a Social Platform for Holistic Impact Heritage Assessment (Társadalmi platform a holisztikus örökség-hatásvizsgálatért, SoPHIA). A konferencián szó lesz a kultúra és a fenntarthatóság közötti szakadék áthidalásáról, az oktatás és a kulturális örökség kapcsolatáról, a közterek és a kulturális örökség viszonyáról, az európai kulturális fővárosok értékeléséről, a disszonáns örökség elhelyezéséről az európai kulturális örökség narratívájában, valamint a túlzott idegenforgalom és a város kapcsolatáról. A virtuális találkozó második napján beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők a megadott témák részleteiről. A részvétel mindkét napon ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

Social Platform for Holistic Impact Heritage Assessment (SoPHIA);
I: https://hopin.com/events/sophia-virtual-stakeholders-conference?fbclid=IwAR03aNvfL0HOgqWVtgQ8D8uoekL-A7bQXBfaDV8MEgXoJPe_OMhJke5j_ds

Támogatóink: