Alulról felfelé irányuló politika kidolgozása a kultúra és a jólét érdekében az EU-ban - pályázat [2021-03-30]

Pályázatot hirdet szervezeteknek és konzorciumoknak az Európai Bizottság az Alulról felfelé irányuló politika kidolgozása a kultúra és a jólét érdekében az EU-ban című előkészítő intézkedés keretében. (Kreatív Európa Iroda)


Az Európai Bizottság pályázatot hirdet a Bottom-up Policy Development for Culture & Well-being in the EU (Alulról felfelé irányuló politika kidolgozása a kultúra és a jólét érdekében az EU-ban) című előkészítő intézkedés keretében szervezeteknek és konzorciumoknak. A pályázat célja, hogy megkönnyítse az ismeret- és tapasztalatcserét, és sikertörténeteket tárjon fel a kultúra jólétben és egészségben játszott szerepéről. A pályázat nyertesének fel kell térképeznie a kultúrával, jóléttel és egészséggel kapcsolatos európai uniós, nemzeti, regionális és helyi programokat és kezdeményezéseket, létre kell hoznia ágazatközi és határokon átnyúló kísérleti együttműködéseket, és eredményeit közzé kell tennie. A tervezett projekt időtartama 18 hónap lehet. A pályázatnak csak egy nyertese lehet. A támogatásra szánt teljes keretösszeg 500 ezer euró.

Pályázati határidő: 2021. május 14.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
E: eac-culture-well-being@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/culture/calls/preparatory-action-bottom-policy-development-culture-well-being-eu?fbclid=IwAR1RMEaXW0o4wXiJ5edSVNq7gwx51fIYHdMq0ulDa7wwXIsFfN01eQiywOI

Támogatóink: