Pályázzon egyszerűen! - információs nap [2019-10-08]

Európai uniós pályázati információs napot szervez a Kreatív Európa és az Európa a polgárokért programokról a Kreatív Európa Iroda és a Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért információs pontja az Európa Pont Tájékoztató Szolgálatával együttműködésben. (Kreatív Európa Iroda)


Irodánk és a Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért információs pontja az Európa Pont Tájékoztató Szolgálatával együttműködésben információs napot szervez a Kreatív Európa és az Európa a polgárokért programokról 2019. november 8-án, pénteken az Európai Unió Házában (Európa Pont).


A rendezvényre várjuk civil szervezetek képviselőit; önkormányzatok munkatársait; önkormányzatokat képviselő non-profit szervezetek munkatársait; oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek képviselőit; és ifjúsági szervezetek képviselőit.

Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa programokról, azok felépítéséről, prioritásairól, valamint a legfontosabb változásokról. A résztvevők megismerhetik a pályázáshoz szükséges regisztráció menetét, valamint a pályázat beadásának folyamatát és pénzügyi hátterét.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

Kreatív Európa Iroda, Tempus Közalapítvány - Európa a polgárokért információs pont, Európa Pont Tájékoztató Szolgálata;
E: kultura@kreativeuropa.hu
I: https://tka.hu/rendezveny/12547/palyazzon-egyszeruen-2019-ben-is?fbclid=IwAR0iCasO5ffZa3q1ylFaD562AXoZAxv5EQqYITlYuPrxw107kww8MKjhc5w
T: +36 1 300 7202

Támogatóink: