Az MMA nyílt pályázata a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére [2020-07-29]

Pályázatot hirdet az MMA a kultúra és a művészet területén tevékenykedő magánszemélyeknek és szervezeteknek a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére. (Magyar Művészeti Akadémia)


A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) pályázatot hirdet támogatás odaítélésére a kultúra és a művészet területén a koronavírus-járvány következményeinek enyhítése céljából. A pályázaton a kultúra és az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozók és adószámmal rendelkező magánszemélyek, valamint civil és egyéb szervezetek vehetnek részt. Magánszemélyek számára az elnyerhető támogatás összege legalább 300, de legfeljebb 500 ezer forint; a támogatásra szánt keretösszeg pedig 400 millió forint. Szervezetek számára az elnyerhető támogatás összege legfeljebb 1,5 millió forint; a támogatásra szánt keretösszeg pedig 450 millió forint.

Pályázati határidők:
Budapest és Pest megye: 2020. augusztus 14.
Egyéb megyék: 2020. augusztus 31.

Bővebb információ:

Magyar Művészeti Akadémia (MMA);
I: https://www.mma.hu/az-akademia/-/event/10180/850-millios-palyazati-forras-muveszeti-teruleten-a-koronavirus-jarvany-okozta-kiesesek-enyhitesere

Támogatóink: