Várja a jelentkezéseket a Budapest Design Week 2020 [2020-07-29]

A 2020-as Budapest Design Week fesztivál szervezői Tartsd körforgásban! témában várják programszervezők jelentkezését. (Pályázatfigyelő)


Várja a jelentkezéseket a 2020. október 1. és 11. között megrendezendő Budapest Design Week. A rendezvény a járványhelyzetre való tekintettel hibrid fesztivál lesz: a kiemelt események kivételével a programok jelentős része online valósul meg. A fesztiválon hazai designvállalkozások mutatkozhatnak be. A rendezvény idei témája a Tartsd körforgásban! lesz, a körforgásos gazdaság, ahol már a terméktervezés folyamatának korai fázisában számolnak a termék leendő újrahasznosításával.

A következő szakterületek valamelyikével kapcsolatos projektekkel lehet pályázni: bútortervezés, formatervezés, textiltervezés, divattervezés, grafikai tervezés, belsőépítészet, 3D nyomtatás, UI/UX tervezés, ékszertervezés, gasztrodesign, tipográfiai tervezés, service design és design management.

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 17.

Bővebb információ:


E: designhet@designhet.hu
I: https://designhet.hu/2019/a/files/Budapest_Design_Week_felhivas_2020.pdf , http://www.facebook.com/budapestdesignweek

Támogatóink: