Pályázat a 2020-as ENCATC Kutatási Díjra [2020-06-29]

Az ENCATC pályázatot hirdet a 2020-as ENCATC Kultúrpolitikai és Kulturális Menedzsment Kutatási Díj odaítélésére. (Kreatív Európa Iroda)


Pályázatot hirdet a European Network of Cultural Administration Training Centres (Kulturális Közigazgatási Képzési Központok Európai Hálózata, ENCATC) a 2020-as ENCATC Kultúrpolitikai és Kulturális Menedzsment Kutatási Díj odaítélésére. A díjjal az elmúlt legfeljebb négy évben megjelent, cum laude minősítést szerzett legjobb doktori disszertációkat ismerik el. 2020-ban a következő témákban írt értekezések angol nyelvű összefoglalójával lehet nevezni: a kultúrpolitikák interkulturális és nemzetek közötti dimenzióinak fejlesztése; a kultúrpolitika és a kulturális menedzsment értékei és etikája; kreativitás, vállalkozói szellem és innováció; részvétel és digitalizálás; irányítás–vezetés a kultúra területén; a kultúra, mint a puha hatalom és a kulturális diplomácia eszköze; üzleti modellek; értékelés; a hálózatok nemzetközivé tétele.

Az összefoglaló mellé csatolni kell a pályázó önéletrajzát, motivációs levelét, a doktori értekezés eredeti tartalomjegyzékét, valamint linket a teljes szöveghez, egy-egy ajánlólevelet a doktori tanács két tagjától, illetve a pályázati díj befizetésének igazolását. A díjazott értekezést az ENCATC lefordíttatja angol nyelvre, és megjelenteti oktatási kiadványsorozatában.

Pályázati határidő: 2020. július 7.

Bővebb információ:

European Network of Cultural Administration Training Centres (ENCATC);
I: https://www.encatcresearchaward.org/call-for-applications/?fbclid=IwAR3Ebyhggn-PfOHPKMIyeogrxJ-kCMf0iA0h2dRVcVH7lP04xPoiXmIsgu4

Támogatóink: