A Visegrádi Alap pályázatai [2020-05-05]

Májusban még lehet pályázni a Visegrádi Alap 2020-as kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira. (Visegrad fund)


A Nemzetközi Visegrádi Alap 2020 májusában még várja a pályázatokat a kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira. A projekteknek meg kell felelniük a Visegrádi Pályázat legalább egy célkitűzésének, melyek a következők: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásbővítés; innováció, kutatás-fejlesztés, vállalkozói tevékenység; a demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerségek; regionális fejlesztés, környezetvédelem és idegenforgalom; társadalmi fejlődés.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:
- Visegrádi Pályázat (kis- és nagyösszegű támogatásokra): legalább három V4-országban működő szervezetek között megvalósuló, legfeljebb 18 hónapig tartó együttműködések.

- Visegrád+ program: 18 hónapnál rövidebb projektek a Visegrádi Négyek országai, valamint a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országai közötti együttműködések keretében.

- Stratégiai program: a négy visegrádi ország mindegyikében működő szervezetek együttműködésében megvalósuló, legalább 12, de legfeljebb 36 hónapig tartó projektek. A program prioritásai: visszatérés a gyökerekhez; a kis dolgok számítanak; 30 évvel a Vasfüggöny leomlása után – a civil társadalom számít.

Pályázati határidő: 2020. június 1.

Bővebb információ:

Nemzetközi Visegrádi Alap;
I: https://www.visegradfund.org/apply/grants/

Támogatóink: