Ismét meghosszabbították a Kulturális együttműködési projektek a Nyugat-Balkánon pályázat határidejét [2020-03-04]

Meghosszabbított határidővel várja a pályázatokat az EACEA a Kulturális együttműködési projektek a Nyugat-Balkánon című felhívásra. (Kreatív Európa Iroda)


Az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) meghosszabbította a Cultural Cooperation Projects in the Western Balkans “Strengthening cultural cooperation with and competiveness of cultural and creative industries in the Western Balkans” (Kulturális együttműködési projektek a Nyugat-Balkánon. „A kulturális együttműködés és a kulturális és kreatív ipar versenyképességének erősítése a Nyugat-Balkánon”) című pályázati terület benyújtási határidejét.

Az új pályázati határidő: 2020. április 28., 17 óra

Az EACEA 39/2019 kódszámmal meghirdetett pályázat keretében támogatott projekteknek 2021. január 1. és március 31. között kell megkezdődniük. A projektek időtartama legalább 24, de legfeljebb 48 hónap lehet. A támogatásra szánt keretösszeg 5 millió euró.

Bővebb információ:

Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség;
I: https://eacea.ec.europa.eu/sites/ipa/funding/coopwb_en , http://kultura.kreativeuropa.hu/hirek/kulturalis_egyuttmukodesi_projektek_a_nyugat-balkanon/41895

Támogatóink: