Ösztöndíjpályázat művészeknek [2019-07-17]

A Művészeti Kutatási Ösztöndíjprogram Irán–Európa című kutatási programban való részvételre hirdet pályázatot a BOZAR, a német Goethe Intézet és a görög HERITΛGE. (Kreatív Európa Iroda)


Pályázatot hirdet a BOZAR, a német Goethe Intézet, valamint a görög HERITΛGE – Örökségmenedzsment Szervezet az Artistic Research Residency Programme Iran-Europe (Művészeti Kutatási Ösztöndíjprogram Irán–Európa) című kutatási programban való részvételre. Az ösztöndíjra az Európai Unióban, illetve Iránban élő vizuális művészek, építészek, filmesek, írók, előadóművészek pályázhatnak.

A program témája az ipari örökség és az európai és iráni élő archívumok. Pályázni önéletrajzzal, portfólióval, motivációs levéllel, projektleírással, linkekkel, referenciákkal és útlevélmásolattal lehet. Legalább ötéves művészeti tapasztalattal rendelkező, 24 és 50 év közötti, angolul jól kommunikáló művészek pályázatait várják.

Pályázati határidő: 2019. augusztus 30.

Bővebb információ:

BOZAR;
I: https://www.bozar.be/en/news/158566-call-for-artists-on-industrial-heritage-and-living-archives-in-europe-and-iran?fbclid=IwAR3N3JQukKcrUP-gd30KZaBJnsFkrsch5tcsFnSpqWVm_9zcelX6_tFTyy0

Támogatóink: