A transznacionális tematikus turisztikai termékek fejlesztése és támogatása [2018-06-15]

Pályázatot hirdet az EASME A transznacionális tematikus turisztikai termékek fejlesztése és támogatása – az idegenforgalom és a kulturális és kreatív iparágak közötti szinergiák kihasználása címmel. (Kreatív Európa Iroda)


Az Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (Kis- és Középvállalkozások Végrehajtó Ügynöksége, EASME) pályázatot hirdet Supporting the development and promotion of transnational thematic tourism products—exploiting synergies between tourism and cultural and creative industries (A transznacionális tematikus turisztikai termékek fejlesztése és támogatása – az idegenforgalom és a kulturális és kreatív iparágak közötti szinergiák kihasználása) címmel. A COS-TOURSYN-2018-3-01 kódszámmal meghirdetett pályázat célja azoknak a turisztikai lehetőségeknek a támogatása, amelyek a kis- és középvállalkozások kreatív és innovációs potenciáljára épülnek. Az elnyerhető támogatás összege projektenként legfeljebb 400 ezer euró. A támogatásra szánt keretösszeg 2 millió euró.

Pályázati határidő: 2018. július 19.

Bővebb információ:

Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (EASME);
E: easme-cosme-toursyn-2018@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/easme/en/supporting-development-and-promotion-transnational-thematic-tourism-products-exploiting-synergies

Támogatóink: