Magunkról

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

Az Európai Unió Bizottságának döntése értelmében a 2014-2020-as időszakban az eddigi Kultúra, MEDIA és MEDIA Mundus programokat összevonva létrejött a Kreatív Európa Program. Az alprogramokat nemzeti szinten koordináló irodák - a korábbi KultúrPont Iroda és MEDIADesk Magyarország - is egyesültek Kreatív Európa Nonprofit Kft. néven.

Tevékenységünk

Irodánk fő feladata az Európai Unió Kreatív Európa programjának magyarországi technikai koordinációja, valamint a program pályázataihoz kapcsolódó pályázati tanácsadás.

Hétköznapokon 9.30 és 17:30 óra között állunk a pályázók és az érdeklődők rendelkezésére. Előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a pályázatokkal, a pályázás menetével, valamint egy adott projekttel kapcsolatban.

Rendszeresen tartunk előadásokat, információs napokat a Kreatív Európa Programról. Várjuk mindazon önkormányzatok, információs irodák, kulturális szervezetek jelentkezését, amelyek szükségesnek és hasznosnak tartják, hogy régiójukban minél több kulturális intézmény, múzeum, könyvtár, civil szervezet vezetői és munkatársai kapjanak tájékoztatást az Európai Unió Kreatív Európa Programjának szerkezetéről, szabályairól, pályázati lehetőségeiről. Az előadásokat írásos (telefon vagy e-mail) felkérés alapján, előre egyeztetett időpontban tartjuk meg, alapszolgáltatásként térítésmentesen.

Ezen felül irodánk rendszeresen szervez helyi, regionális vagy nemzetközi, kulturális témájú konferenciákat.

Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba.

Hírlevél

Hetente küldjük el ingyenes elektronikus hírlevelünket, melynek korábbi számai honlapunkon is megtalálhatóak. Hírlevelünkben kulturális hírekről és eseményekről, pályázati lehetőségekről, aktuális partnerkeresésről, ösztöndíjakról, konferenciákról, képzésekről és állásajánlatokról is beszámolunk. Cikkeink több szempont szerint kereshetőek hírkeresőnkben.

Hírlevelünk részeit vagy egészét más internetes hírforrások is rendszeresen átveszik.

Címadatbázisunkba kulturális szervezetek és magánszemélyek egyaránt díjtalanul regisztrálhatnak.

Támogatóink: