Ifjúság, mentális egészség és kultúra - pályázat [2022-06-20]

A Voices of Culture pályázatot hirdet Ifjúság, mentális egészség és kultúra címmel egy 2022 októberében megrendezendő brüsszeli ötletelésen és párbeszéd-találkozón való részvételre. (Kreatív Európa Iroda)


Pályázatot hirdet a Voices of Culture Youth, Mental Health and Culture (Ifjúság, mentális egészség és kultúra) címmel projektötletek és szakpolitikai ajánlások megfogalmazására a kulturális és kreatív ágazatok számára a kultúra és a kreatív ágazatok fiatalok mentális egészségére gyakorolt hatásának témájában. A sikeres pályázók meghívást kapnak a 2022. október 4-i és 5-i brüsszeli (Belgium) ötletelésre, valamint a 2022. december 8-ai brüsszeli párbeszéd-találkozóra, ahol megoszthatják az Európai Bizottsággal ötleteiket. A pályázaton a kulturális és kreatív ágazatok képviselői vehetnek részt, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek az ifjúság, a mentális egészség és a kultúra témájában.

Pályázati határidő: 2022. július 13.

Bővebb információ:

Voices of Culture ;
I: https://voicesofculture.eu/2022/06/17/the-role-of-cultural-and-creactive-sectors-in-improving-mental-health-of-the-youth/?fbclid=IwAR01PWeYOXre9ASX7mX48MIC4crlspRQN0CQDIUDK3txDQIe9PqtAYQgmFA

Támogatóink: