Pályázat a 2019-es ENCATC Kutatási Díjra [2019-02-27]

Pályázatot hirdet az ENCATC a 2019-es ENCATC Kultúrpolitikai és Kulturális Menedzsment Kutatási Díj odaítélésére. A díjra doktori disszertációkkal lehet nevezni. (Kreatív Európa Iroda)


A 2019-es ENCATC Kultúrpolitikai és Kulturális Menedzsment Kutatási Díj odaítélésére hirdet pályázatot a European Network of Cultural Administration Training Centres (Kulturális Közigazgatási Képzési Központok Európai Hálózata, ENCATC). A díjra az elmúlt legfeljebb négy évben megjelent, cum laude minősítést szerzett doktori disszertációkkal lehet nevezni. Az értekezéseket angol nyelven kell bemutatni. Pályázni önéletrajzzal, kísérőlevéllel, a dolgozat eredeti tartalomjegyzékével és teljes szövegének linkjével, valamint angol nyelvű összefoglalójával lehet.

2019-ben a következő témákban készült értekezésekkel lehet pályázni: a kultúrpolitikák interkulturális és nemzetek közötti dimenzióinak fejlesztése; a kultúrpolitika és a kulturális menedzsment értékei és etikája; kreativitás, vállalkozói szellem és innováció; részvétel és digitalizálás; irányítás a kultúra területén; a kultúra, mint a puha hatalom és a kulturális diplomácia eszköze; üzleti modellek; értékelés; a hálózatok nemzetközivé tétele.

Pályázati határidő: 2019. május 1.

Bővebb információ:

European Network of Cultural Administration Training Centres (ENCATC);
I: https://www.encatc.org/en/about-the-award/apply-in-2019/

Támogatóink: