36. Magyar Sajtófotó Pályázat [2017-11-28]

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Fotóriporterek Szakosztálya 36. alkalommal hirdeti meg a Magyar Sajtófotó Pályázatot. (Pályázatmenedzser)


36. Magyar Sajtófotó Pályázat címmel hirdet fotópályázatot a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Fotóriporterek Szakosztálya. A pályázaton 2017. január 1. és december 31. között készült egyedi képekkel és képriportokkal, illetve több éven át készült sorozatokkal lehet részt venni, amennyiben szerepel köztük 2017-ben készült kép is. A következő kategóriákban várják az alkotásokat: hír- és eseményfotó (egyedi); képriport (sorozat); mindennapi élet (egyedi és sorozat); emberábrázolás - portré (egyedi és sorozat); művészet (egyedi és sorozat); sport (egyedi és sorozat); természet és tudomány (egyedi és sorozat); társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (egyedi és sorozat).

A sajtófotó pályázat keretében a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya pályázatot hirdet a Molnár István-díj odaítélésére is. A pályázaton tipográfusok, grafikusok, képszerkesztők, tervező-szerkesztők vehetnek részt magazinban megjelent munkákkal, illetve még csak topográfiai tervként létező, valóságos vagy fiktív magazinnal.

A sajtófotó pályázat beküldési határideje: 2018. január 19.
A Molnár István-díj pályázat beküldési határideje: 2018. február 20.

Bővebb információ:

Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ);
I: http://www.sajto-foto.hu/sites/default/files/36-Magyar-Sajtofoto-Palyazat-es-Ki%C3%A1llitas-kiiras-1-20171127.pdf , http://www.sajto-foto.hu/

Támogatóink: