Spanyolországi ösztöndíj kulturális szakembereknek [2019-05-27]

Alkotóházi ösztöndíjat hirdet kulturális szakembereknek Spanyolországba a Faber. (Kreatív Európa Iroda)


A spanyolországi Faber alkotóházi ösztöndíjat hirdet The Future of Cultural Institutions (A kulturális intézmények jövője) címmel. A programra menedzsereket, rendezőket, kulturális intézmények munkatársait, történészeket, közgazdászokat, politikusokat, kulturális újságírókat, művészeket, színészeket, zenészeket, valamint a terület kutatóit és szakembereit várják. Az ösztöndíjprogram a 2019. szeptember 13. és október 11. közötti időszakra szól. A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők megvitassák, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a jövőben a múzeumoknak, a könyvtáraknak, az alapítványoknak, a kulturális központoknak és hasonló intézményeknek.

Jelentkezni motivációs levéllel, önéletrajzzal, a tervezett projekt leírásával, valamint két olyan tevékenységgel (előadás, szeminárium, műhely stb.) lehet, amelynek megtartását a pályázó vállalja. A pályázati anyagot katalán, spanyol, angol vagy francia nyelven kell beküldeni.

Jelentkezési határidő: 2019. július 12.

Bővebb információ:

Faber;
I: http://faberresidency.com/cultural-institutions/?fbclid=IwAR23Dm2z_6LaSgoaXov3dlKczRJexr42JZt5eAjSDVXwPHVr2whqmU5Czlg

Támogatóink: