A Fast Forward februári és márciusi programja [2019-02-11]

2019 februárjában és márciusában az akciófilmekről, a pitchelésről, a szerzői jogi kérdésekről és a VFX-ről szóló mesterkurzusokkal folytatódik a Filmalap Fast Forward Programja. (Magyar Nemzeti Filmalap)


A Magyar Nemzeti Filmalap Fast Forward Program című műhelysorozata 2019 februárjában az akciófilmekről és a pitchelésről, 2019 márciusában pedig a szerzői jogokról és a VFX használatáról szóló előadásokkal és műhelyekkel folytatódik.

2019. február 16-án Az akciófilm hőskora – John McTiernan címmel rendeznek workshopot. Az eseménynek az Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont. A műhely munkanyelve az angol, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

2019. február 21-én A pitchelés művészete – Hogyan tegyük eladhatóvá a projektünket? címmel producereknek, rendezőknek és forgatókönyvíróknak rendeznek előadást és műhelyet az ELTE BTK-n. A rendezvények munkanyelve az angol, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

2019. március 5-én A jogok tisztázása, hogy elkerüljük a pereskedést – Minden, amit a szerzői jogokról tudni kell címmel szintén az ELTE BTK-n tartanak előadást és angol nyelvű workshopot. A jelentkezés határideje: 2019. február 20.

2019. március 20-án Közel a varázslathoz – Hogyan tervezz a VFX-szel? címmel filmrendezőknek, forgatókönyvíróknak, producereknek, operatőröknek és látványtervezőknek rendeznek előadást és workshopot. Az angol nyelvű rendezvénynek a Budapesti Metropolitan Egyetem ad otthont. A jelentkezés határideje: 2019. február 20.

Bővebb információ:

Magyar Nemzeti Filmalap;
I: https://mnf.hu/hu/kepzes/fast-forward-program#

Támogatóink: